Op 10 november aanstaande spelen we in de prachtige zaal van De Greef in Lisse.
Je kunt via deze link een kaartje bemachtigen!

LET OP: DEZE SHOW VINDT PLAATS IN DE GREEF – RUISHORNLAAN 21 LISSE

Jonny Lane is een echte jaren 60 band, zoals dat vroeger met bandjes ging, met twee gitaristen een basgitaar en een drummer. Geen snufjes, elektronica, computers of andere techno, nee gewoon puur natuur, ‘what you see is what you
get’. Met aanstekelijk gevoel voor humor beleeft de toeschouwer een avond als toen, vaak met muziek die veel romantische herinneringen oproept. Dansbaar is het overigens zeker, met Rock and Rol en diverse ‘up tempo”s’ van .o.a. The Beatles, The Rolling Stones, CCR, The Byrds, The Kinks en nog vele anderen zullen de jonkies van toen ook nu weer zweten.

Jaren zestig band, coverband sixties Jonny Lane live in Lisse

Het repertoire bestaat uit zo’n tachtig nummers, maar veel meer dan veertig kun je niet kwijt op een avond. Als je vraagt, wat zijn Jonny Lane”s sterke punten? Luister dan eens naar de krachtige, met mate gebruikte, sologitaar, de harmonische zangpartijen (triple harmonies) en de steady bas en drum tandem met af en toe een orgel/piano. Bovendien biedt Jon zelf nog fraai blues mondharmonica werk. Dit geheel maakt Jonny Lane aantrekkelijk voor een echt ouderwets avondje swingen en slijpen. Zij beseffen dat het avondje uit, het lekker swingen, op bekende muziek, voor veertigplussers niet meer op elke straathoek te vinden is.

Zaterdag 10 november vanaf 20:30 uur in De Greef – Ruishornlaan 21 Lisse
Tickets in de voorverkoop via www.FloralisLisse.nl: € 12,50
Voor aanvang aan de deur van De Greef: € 15,00

Vragen? Neem dan contact op met organisator Bescal: 0252-865091 / [email protected]