13 april 2019: Lane & Perch in Kennemer theater Beverwijk

Op 13 april aanstaande spelen Jon en Piet in de prachtige kleine zaal van het Kennemer Theater in Beverwijk. Je kunt via deze link een kaartje bemachtigen!

JON EN PIET, 'LANE & PERCH'

10 november 2018: live in
De Greef, Lisse

Op 10 november aanstaande spelen we in de prachtige zaal van De Greef in Lisse. Je kunt via deze link een kaartje bemachtigen!

UPDATE

20 oktober 2018: live in
het Kennemer Theater
KAARTEN BIJNA UITVERKOCHT!

 

Op 20 oktober aanstaande spelen we het Kennemer Theater in Beverwijk weer plat. We hebben zojuist van het theater te horen gekregen dat er nog maar slechts vijf (!) kaarten beschikbaar zijn. Bijna uitverkocht dus. Blijkbaar gaat het nieuws over onze mooie show hard. Echt heel leuk voor ons. Koop dus snel je kaartje voordat de zaal uitverkocht is.
Kaartjes koop je via deze link! 

Een klein voorproefje zie je hieronder:

Kom je ook?

20 oktober 2018: live in
het Kennemer Theater

Op 20 oktober aanstaande spelen we het Kennemer Theater in Beverwijk weer plat. Vanwege de enthousiaste reacties zijn we immers weer uitgenodigd om hier een show neer te zetten.
Kaartjes koop je via deze link! 

Kom je ook? Je bent van harte welkom. Alvast in de sfeer komen? Check dan de video hieronder. Een kleine compilatie van wat we eerder in dit theater deden.

Nieuwe video

Live in het Kennemer Theater 2018

Het was geweldig. We mogen in dit theater in ieder geval weer terugkomen. Niet gek, want de voetjes gingen meer dan eens van de vloer, waardoor het theater op zijn grondvesten begon te schudden. Groningen is er niets bij. Check de impressie in onderstaande video!

Optreden Kennemer Theater, Beverwijk

We nodigen je van harte uit om ons optreden in dit theater bij te wonen. Het optreden vindt plaats op 9 maart 2018. De kans om ons in het theater aan het werk te zien. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link:
https://www.kennemertheater.nl/programma/3069/JONNY_LANE_/The_sound_of_the_sixties_/?type=show

Jawel, maestro Robert Curiel heeft een nieuwe video gemaakt in de oefenruimte van Jonny Lane. We spelen hier een aantal stukken uit onze show. Lekker kort, dat wel. Het is bedoeld om je een indruk te geven van wat we op het podium doen. Check de video hiernaast!

Uiteraard spelen we live de nummers in zijn geheel, maar dat vermoeden had je vast al wel. Tot gauw ergens in het land!

Check deze foto, die Jonny opgeduikeld heeft op zijn trouwe pc.
Mooi kiekje, genomen tijdens een van onze shows.

Info:
[email protected] (Piet) of [email protected] (Jon)
Tel: 06-45992748
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via deze link