De beste sixties band van Nederland

Even terug naar de roerige jaren zestig!

Over de band

Jonny Lane is een viermansformatie met twee geweldige vocalisten en een sublieme ritmesectie. De sixties sound wordt uiterst authentiek neergezet, zonder maar één moment saai te worden. De energie spat er vanaf!

Piet en Jon kunnen hun stemmen perfect samen laten smelten, waarbij ze vocaal ondersteund worden door de achtergrondzang van Robert en Thijs. Zoiets heb je nog nooit gehoord! Authentiek, vol energie en een lust voor het oor.

De band kan als viermansformatie (volledige band) geboekt worden, maar ook als drie- of tweemansformatie. Jon kan zelfs solo geboekt worden. De kleinere formatie, die ook semi-akoestisch kan optreden, is wat goedkoper en soms beter passend bij bepaalde gelegenheden, waar het volume beperkt moet zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos, een combinatie van bezettingen is ook mogelijk!

Jonny Lane is een viermansformatie waarin de zangers hun harmonieën optimaal kunnen laten horen. Gewapend met hun gouden stemmen, twee gitaren, basgitaar, drums en de bluesharp komen de mannen een waar feest bouwen!

De band heeft in Nederland, Litouwen, België en Duitsland talloze succesvolle shows en tours gedaan.

Jonny Lane is:

Piet Baars – zang en gitaar
Jon van Leen – zang, gitaar en bluesharp
Robert Curiel - drums
Thijs Jacobs - basgitaar

Boeken maar!!!

Boekingskantoor:

BANDZOEKER.NL
Zuiderpark 17
9724 AG Groningen
Tel: 050 76 000 67
KVK – 02086649
BTW – NL 813914152B01
IBAN (ING) – NL37INGB0003969855

Listen to Jonny Lane and EXit sixties coverband

Info:
[email protected] (Thijs)
Tel: 06-41395276
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via deze link